Страници

вторник, 2 декември 2014 г.

Подаръци за Коледа

Скоро, скоро... и под елхата ще се скрият изненади, надежди, очаквания, с една дума - подаръци! Разбира се, джуджето Ариадна помага както може. И понеже си е орисано да не живее в рамки, то на типично коледна вълна правя картички безброй, два коледни албума и един венец. Останалото са албуми, които са подаръци, но ще съхраняват спомени от пътувания, годините, пропътувани в едно семейство, подарък към йога-инструктор и духовен водач, зимни декори за малка госпожица, картички и подаръци за мои близки на сърцето.
И всичко това в близките две седмици. Не ме питате как ще стане. Сроковете са закон, чувството, с което работя - също:) Така че, запретвам ръкави и майсторя.
Сега на вашето внимание подарък за дъщеричката на мое близко семейство. Много са ми близки на душата, макар и далеч от очите /тя - създаваща уют навсякъде и с всички, той - умен йога/ Детето расте в най-прекрасната атмосфера. Дано има повече семейства като тяхното!













Когато Йоана видяла шкафчето на Радина /по-долу/ толкова го харесала, че пожелала такова за себе си и най-добрата си приятелка. Дълго търсихме шкафче със същия обков, но когато съдбата се намеси - става. Ето ги и тях:



Приятна вечер от мен!

Няма коментари:

Публикуване на коментар