Страници

неделя, 20 февруари 2011 г.

Картичка и етикет за 3 годишен любител на колите

За втори път, и малко по-успешен от предишния, принтирам надпис. Отне ми известно време да разбера как момичетата, които се занимават с картичкотворенето правят такива красиви и точно на място надписи. Сега събирам пари за принтер :).
Лошото е, че красивите шрифтове, които имам са само за латиница... А много ми се иска да напиша нещо красиво на български език. Ако някой може да ми помогне ще съм му много благодарна!
Да кажа и няколко думи за идеята за картичката. Ясно е, че става дума за рожден ден. Денис е любител на колите и става на 3 години. Всичко това исках да се вижда, за да стане картичката лична. Дано съм успяла.
Между другото, етикет също правя за първи път. Сега остава да намеря такъв десен хартия за опаковка на подаръка, която познайте какъв ще бъде...
Сега като гледам картичката си мисля, че бих могла да я предложа в предизвикателството на Двете Елши - Нещо ново, нещо старо, нещо синьо и нещо назаем. 
Ново - принтираните надписчета :). Това е ново за мен определено
Старо - хартиите Forever Friends и перличките
Синьото не се нуждае от коментар :)
Нямам само нищо назаем.
Хубав снежен ден от мен! 
 


3 коментара:

  1. Здравей, картичката е сладка, дано я хареса малкият Денис :)
    Относно шрифтовете скоро попаднах точно на такава статия в Artandblog - това е линк към статията, в нея пък има 7 връзки към сайтове със свободни за сваляне шрифтове. Някои от сайтовете са руски и там като ги разгледаш подробно има и шрифтове на кирилица :)
    http://artandblog.com/artandblog/?p=4334&utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+artandblog+%28Art+and+Blog.com%29

    ОтговорИзтриване
  2. Чудесна картичка, всичко си е на мястото!!! Браво!

    ОтговорИзтриване
  3. Цвети, голямо МЕРСИ за инфото! Вече си имам един достатъчен набор от шрифтове за кирилица. Следващата картичка с надпис на БГ ще посветя на теб! :)
    Rony,много мило!Благодаря ти!

    ОтговорИзтриване