Страници

четвъртък, 14 юли 2011 г.

Подарък

Преди известно време ми се обади едно емоционално момиче, което се оказа, че работи в сферата на рекламата и определено е маркетингово грамотно. Казвам го защото до преди 3 години и аз работех в тази сфера и знам колко креативност, комбинативност и бърз ритъм са нужни, за да се справиш със служебните си задължения. Но това настрана, момичето беше впечатлено от шкафчето за бижута, което правих преди време. Искаше такова за своя колежка в любимите й цветове - коралово и сиво. За моя огромна радост успях да намеря салфетки в тези цветове. Да, бяха две различни и падна голямо кроене, но според мен резултатът си струваше усилията:


Най-голямата награда за мен беше когато разбрах, че рожденичката, за която беше предназначен подаръка се разплакала когато го получила. Прекрасно е когато получиш личен подарък, нали?
Благодаря ти, Веси! :)

3 коментара:

  1. Много красиво и стилно! С право се е разплакала получателката. Получило се е едно изящно бижу!

    ОтговорИзтриване
  2. Аз съм гордата притежателка на това бижу:потвърждавам истиността на преживяното - сълзи,сърцебиене,усмивки!Кутията вече заема много центално място в интериора на дома и всеки ден й се радвам!Благодаря и на Ариадна!

    ОтговорИзтриване
  3. Момичета, толкова ме радвате! Благодаря ви, още веднъж!

    ОтговорИзтриване