Страници

петък, 23 декември 2011 г.

Малко специални коледни подаръци

Коледната подготовка е към края си. Настъпва най-вълнуващата част - да си подарим и получим подаръците край елхата. Затова днес реших да изневеря на тазгодишното си пристрастяване към картичките /наистина с огромно удоволствие се отдадох предимно на картички тази Коледа/ и да ви покажа някои специални лични подаръчета. Те не претендират с оригиналност или техническа изработка, но са напоени с добра енергия и се надявам да донесат щастие и късмет на новите си притежатели.
Ще започна с рамки за снимки от коледната фотосесия на Мишо. Рамките са направени специално за тази снимка:


Следват венчета за младо семейство, млада дама и още една такава, но силно влюбена:Етикетчета за екип от момичета, които създават красота от тяхната мениджърка:
И моето най-голямо предизвикателство - скрапбук книжле. То ми е първото, затова бъдете благосклонни :). За мое оправдание ще кажа, че го направих за ужасно кратко време и само стискам палци да се хареса на красивата двойка от снимките.
Следващата публикация отново ще е посветена на картичките :). Няма начин!

3 коментара:

 1. Ани, всичките неща са страхотни, а скрапбъка е много много красив и аз искам такъв :))) Страхотен е!!!
  Сигурна съм, че всички получатели на тези прекрасни творения ще се зарадват много.
  Весела Коледа и посрещане на новогодишните празници:)
  Веси

  ОтговорИзтриване
 2. Ани,това книжле е страхотно!Мисля,че много добре си се справила!А и тези рамки са много идеини и красиви!Да беше казала по-рано,че правиш такива:)

  ОтговорИзтриване
 3. Благодаря ви, момичета! Догодина ще се опитам да съм по-организирана и да ви предлагам по-рано интересни продукти. Освен това, вие, като мои вече редовни клиенти ще се възползвате от специална програма, за която ще научите по-късно днес :). Обичам ви! Весела Коледа!

  ОтговорИзтриване