Страници

петък, 20 април 2012 г.

Картичка за 4 годишен сладур

Както виждате има шанс дизайнът на блога ми да добие приличен вид. Визията дължа на Ели от snimki eli mishe, за което съм й много благодарна. И понеже шапката на блога стана нежна и романтична трябваше да направя нещо такова като за първа публикация, но поводът не го позволи. :) Днес сме поканени на рождения ден на Калоян, който става на 4 години. Е как да му стъкна лилаво-розовка картичка?! Пък и подаръкът е кораб с моряк на Playmobil. Налагаше се картичката да бъде корабче. Аз въобще съм на вълна море, райе, синьо, жълто и червено, но за това друг път ще ви разказвам.
Ето я и нея, плуваща в свои води /поради посиняването на белия фон - Фотошопът упорито не ми се дава / :)


10 коментара:

  1. Фонът не ти се дава, но пък картичката е чудна! ;)Поздрави

    ОтговорИзтриване
  2. Страхотно ново местенце, което ще посещавам често и с интерес :-) Много сладка картичка, даже бих казала оригинална, не само като идея, но и като цветове и елементи в нея.

    ОтговорИзтриване
  3. Белият фон като цяло е много капризен и моят опит показва, че с него се постигат хубави резултати само с подходящо осветление или фотографска палатка :-) Иначе картичката е чудесна :-)

    ОтговорИзтриване
  4. Страхотна картичка Ани :-) А новата визия на блога е просто прелестна( не , че Ели би могла да направи нещо грозно). Чакам с нетърпение да видя и визитките .
    А за снимките , не мога да ти помогна , защото знаеш ,че и аз все се мъча с моите :-(Но на мен фона не ми пречи ни най малко за да видя красотата на картичката :-* Жив и здрав да е малкият Рожденик и още много такива картички да получи от леля Ани :)

    ОтговорИзтриване
  5. Благодаря ви, момичета! Белият фон ми се получава само при много добра светлина, това съм го установила вече. Борбата ще продължава, така че всеки коментар ми е ценен :)

    ОтговорИзтриване
  6. Много сладка картичка, страхотна е :) Фона не ми пречи изобщо, не му обръщам никакво внимание, запленена съм от показаното обикновено и фона го пропускам.
    Дизайна на блога е много много красив, нежен и романтичен. И аз очаквам с нетърпение новите визитки:)))
    Веси

    ОтговорИзтриване
  7. Благодаря много, Веси! И аз на това разчитам - фонът да не е основното, което се забелязва :)). Визитките и ваучерите се печатат и скоро ще имат специално представяне :)

    ОтговорИзтриване
  8. Това корабче е толкова сладурско, че ми се прииска да мога да се кача на борда му и да отплувам някъде далече, да видя нови места, да се радвам на отблясъците на слънчевите лъчи в морската шир! Еееех, мечти, мечти! Хубавото е, че 100% е допринесла за доброто настроение и на рожденика, сигурна съм!
    А за фона... еми, нали трябва да има по-реална обстановка, как да не посинее като морето? Но иначе напълно те разбирам, защото не само, че фотошопа не ми се дава, но понякога нямам и никакво време да бъзикна фотоапарата, за да може да станат по-прилични снимки!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Както винаги Мис Емералд много точна в изказа си :). Наистина понякога съм толкова нетърпелива "произведението" ми да види бял свят, че просто не ми се занимава с подробности по снимката, което знам не е добре. Но поне има обяснение :)

      Изтриване