Страници

четвъртък, 2 август 2012 г.

Градинско парти в чест на един голям малък мъж

Много вълнуваща публикация за мен! Подготовката за тази декорация беше дълга, изпълнена с очакване и недоверие дали ще се получи, но пък сега изпитвам голямо удовлетворение!
Може би е добре да започна от това, че в началото на юли ми се обади Веси, майката на синеокото бебе Калоян, който на 15 август става на цяла година! Тя ме помоли да й предложа украса за партито, което ще бъде градинско. Какво да ви кажа - то е като да ти се сбъдне мечта. Моят Калоян е роден в началото на лятото и аз все си мечтая за къща с двор, където да организираме партито от една страна, от друга - Веси ми даде карт бланш за всякакви предложения. От трета страна - темата е "Мечо Пух бебета" понеже така е декорирана стаята на малкия човек. Досещате се колко благодатна тема е това. Разбира се, трябва да изкажа благодарност към Веси за доверието и дългия срок, с който разполагах.
След тези думи вероятно очакванията са твърде големи. Бързам да се застраховам ;) - украсата не е нещо необикновено или такова, което не сте виждали. В декорацията на професионалните фотографи за рождени дни редовно се появяват банери, топери и основи за мъфини и други такива елементи. За мен постижението е, че успях да ги направя във фотошоп. След известна неравностойна борба се опитвам да печеля битки с него и се надявам да го опитомя най-накрая :).
Показвам ви мои снимки, за които имам разрешение от Веси, а след партито очаквам и професионални снимки от мястото на събитието.
Разполагах с едно кексче, затова следващите снимки за единични






Флагчета за кетъринга - и възрастните да имат украса


Декорирани сламки за гостите на партито

Следва градинският акцент, както го наричам аз. Това са хартиени топки с диаметър около 40 см. Те ще висят по дърветата или поне аз така си го представям. Ще видим как се е получило на практика, а сега висят в ателието ми и ми създават весело настроение:




Остава да пожелаем приятно лятно време и весело настроение за цялото семейство на бъдещия рожденик!

4 коментара:

  1. 1:0 в твоя полза, виждам аз, от битката, която си водила и която ми е силно позната, с тази разлика, че при мен е обратния резултат, при това с по-високо число от 1. Твоята украса ще придаде чудесна атмосфера и настроение на този толкова велик празник!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Скромна си, мисля :)Аз лично се "боря" чрез книга и уроци в нета. Обаче мисля и да започна да питам. И не смятам да се отказвам най-вече :) Поздрави и хубаво лято от мен!

      Изтриване