Страници

петък, 31 август 2012 г.

Something good will happen today

Днес ще ви покажа поредното си предизвикателство. Към себе си. Но стимулът беше Крис - момче с чудни идеи. Той имаше нужда от плик за паричен подарък към негови приятели, които в събота ще направят най-важната стъпка в живота си. Но както всяка лична история и тази е по своему интересна. Младоженците ще живеят в Дубай и тръгват веднага след сватбата. Към описанието за младоженеца се включи и описанието "гражданин на света", обиколил много от него.
Аз си мислех за вариант с континенти, нещо характерно за Дубай, но Крис вече имаше идея и когато се срещнахме, за да обсъдим поръчката ми я каза. Вариантите всъщност бяха два, но това, което направих се оказа идеята-фаворит за него и аз реших да се пробвам. Уточнявам, че всичко стана за една нощ, т.е. няколко вечерни часа. Изглежда напрежението добре ми се отразява :). Та, идеята беше да направя нещо като макет на символа на Дубай - хотелът Бурж ал-Араб. Дотук с думите. Следва да ви покажа оригинала, а после и моят поглед върху него.

Оригинал:


Моя версия:

Ниско долу на "сградата" има надпис " Something good will happen today" и това заедно с LOVE е единственият намек за сватба ;)



2 коментара:

  1. Страхотна е! Много, много ми харесва! Оригинална и перфектно изпипана!

    ОтговорИзтриване
  2. Интересно , различно , красиво!

    ОтговорИзтриване