Страници

сряда, 26 септември 2012 г.

Crackle

Обещах ви интензивна работа, нали? :) Е, ето ме отново! Есенна, кафява-жълта, малко носталгична, отдадена на любимите си хобита.
Открих напукващия ефект. Т.е. открих го за себе си. Фен съм му от много време. Както и на всяко състарено нещо. В тези предмети има история, дух, енергия. Преди време опитах да "напуквам" една рамка. Получи се нищо. Причината се оказа нетърпението ми. Сега пак не чаках две денонощия и три дена, както би трябвало, но пък използвах уреда за нагряване и се получи... нещо. Поне според мен.

Снимах ги в комплект. Но не са. Тефтерът е моето малко бижу. В него ще записвам заглавия на книги, филми, театри и др. "бягства", които са ми жизнено необходими :)
А картичката е за един успешен и стилен мъж, който чете и обича да пътува.

Интересното за мен относно техниката е, че декупажът е от опаковъчна хартия, която се намокря предварително за около минута да омекне и след това с нея се работи като със салфетка.





Пожелавам ви слънчев ден!

4 коментара:

  1. Браво!
    Добре са ти се получили нещата!

    ОтговорИзтриване
  2. Браво!
    Добре ти се е получило!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много си се впечатлила, изпратила си го два пъти :)))

      Изтриване
  3. Ох, ох, ох, този тефтер! Много образно мога да си представя с какъв кеф ще си ползваш, уникален е! Картичката и тя не му отстъпва по нищо!

    ОтговорИзтриване