Страници

понеделник, 2 ноември 2015 г.

Божидара стана на 1 годинка

На 28 октомври Божидара стана на една годинка. С майката на Дара работихме заедно още преди да се появят половината от децата ни. Тя е един от най-всеотдайните хора, които познавам. Особено за хората, които обича. А малката бисквитка, разбира се, е сред абсолютните й фаворити заедно с баткото Методи.

В началото на октомври на мама Ели й хрумна идеята да "раздвижим" партито на Дара с диадеми на горски обитатели. Като за децата трябваше да са на трол, джудже, великан! и бухал за момченцата, на цветенца за едното момиченце и за рожденичката - пеперуда. А за възрастните - просто диадеми с уши на животни.
Оказа се, че второто парти на Божидара съвпада с Хелоуин. Отзивите са, че сме "улучили десетката". :)

Направихме още банер, картичка и кутия за първите й спомени. Идеята беше темата да е Горска магия, т.е. феята и пеперудите бяха главни действащи лица, както ще видите сами.
















На Божидара пожелавам безгрижно детство с много усмивки и приключения, а на мама Ели - пъстроцветни и щастливи моменти! :)

При Ели празници колкото искаш през октомври - на 29.10 е родена майка й. Да й е жива и здрава дълги години! Ето и нейната картичка:



Няма коментари:

Публикуване на коментар