Страници

вторник, 5 април 2016 г.

Фото декор

Пролет ли е, лято ли е, все още е под въпрос. Друго е важно - дори и в град като София тържеството на живота се усеща отвсякъде. Замайваш се от аромат на цъфнали дървета, птичи песни, слънчеви отблясъци и топлина. Зеленото е тучно зелено, глухарчетата са ярко жълти, а хората - ярки, усмихнати зад слънчевите си очила. Тържество! На сетивата, на емоциите, на живота!
Но още когато всичкото това красиво нещо беше в зародиш, с мен се свърза Нана от Winter Nana, за да ме помоли да направя табло, което беше видяла на снимка в интернет пространството.
Съвсем честно казано, розетки не бях правила никога, но това не е особено трудна работа. Трудността идва от големината на паното. Нана искаше да е в нежни пролетни цветове и да става както за момичета, така и за момчета, т.е. синьо и розово.
След одобрението на цветовете, тя ми осигури стабилна основа и аз запретнах ръкави - мерене, рязане, лепене, биговане, нагъване и, за да не ми е лесно, рязане с бордюрен пънч за ефектите по ръба на повечето розетки. Както си говорихме с нея, винаги започвам с нагласата, че ще отнеме малко време, след което се оказва, че е маалко по-натоварващо  :) Но Нана е от хората, които разбират точно за какво става въпрос и беше достатъчно искрена да ми сподели, че оценява работата ми. Благодаря ти, мила! :)

Дано паното е декор за много усмивки и щастливи спомени пред обектива ти!А ето и големината му в сравнение с мебелите в ателието ми:


Няма коментари:

Публикуване на коментар