Страници

неделя, 30 януари 2011 г.

Пеперудено кълбо

Първата ми масторийка за Ели. Идеята беше напълно нейна. Показа ми във Фликр какво иска за постановките на снимките си, а именно, както тя го нарече по-късно,  Пеперудено кълбо. Възникна въпросът какви и колко големи да са пеперудите. Аз така се вдъхнових, че още на следващия ден нямах търпение да опитам да поработя с тел. Като направих основата реших да сложа пеперудите, които вече имам. Така се получи не розово-лилаво-синьо кълбо, а жълто-екрю. Показах й снимката, за да види дали това си е представяла, с уговорката, че ще направя в лилавата гама:


Ели реши веднага да го вземе и още същия ден е направила тази сладурска снимка. Изпрати ми я необработена, но и такава е чудесна:



Възглавничките и жълтата рокличка са неотразими, а малката Калина личи, че се чувства напълно в свои води пред обектива на майка си. Цялата фотосесия е тук
Допълнителен бонус за мен беше фактът, че Калоян започна да плаче когато давах кълбото на Ели - искал да си остане за нас:)

10 коментара:

  1. Страхотна идея и изпълнение, правила съм нещо подобно, но цялото от хартия, обаче това е много по-впечатляващо и красиво.. как няма да плаче детето:) Студийната снимка също е прекрасна.

    ОтговорИзтриване
  2. Цвети, тук идеята е важна. Става наистина нежно. Благодаря ти за милите отзиви! Интересно ще ми е да видя твоето от хартия.

    ОтговорИзтриване
  3. Много нежно и красиво пеперудено кълбо!

    ОтговорИзтриване
  4. Много красиво! и явно следва поне още едно ;)

    ОтговорИзтриване
  5. Благодаря ви много! И задължително ще има продължение :)

    ОтговорИзтриване
  6. Много е нежно кълбо!Пеперудите пърхат, пърхат... Снимката е страхотна, а малката Калина е голяма сладуранка. :)

    ОтговорИзтриване
  7. Наистина пеперуденото кълбо е станало върха.Поздравления за прекрасната изработка :)Поздравления и на Ели за прекрасната фотосесия на двете си слънчица.

    ОтговорИзтриване
  8. Прекрасно е! Идеята е много ефирна и нежна, получило се е наистина разкошно. Аз с нетърпение ще очаквам да видя и това в розово-лилаво ;)

    ОтговорИзтриване
  9. Маги, Христина, Ем, много ви благодаря за милите думи!

    ОтговорИзтриване
  10. Поздравления! чудничко се е получило- приказно, пеперудено, пролетно. Интересна идея за пролетната домашна декорация.

    ОтговорИзтриване