Страници

сряда, 20 април 2011 г.

Цветя на точки и комплект бижута

Тази статия посвещавам на Мария - стилна дама, майка на две момчета и едно сладко малко Ани, която плете чудесии, живее в Германия и вече втори път си поръчва цветя.
Когато се свърза с мен чрез нет-а ме попита ще успея ли да направя 4 диадемки и 3 комплекта по две фибички за малката й дъщеричка /на 2.5 г./ за професионална фотосесия след 3 седмици в ... Германия. И дали може да се разчита тези цветя да оцелеят в любопитните малки ръчички. Всичко с изработката и изпращането мина успешно, въпреки че докато пристигне при нея бях напрегната - за първи път изпращам пратка по БГ пощи в чужбина и ми се струваше малко ненадеждно. Най-голямата радост дойде със съобщениетона Мария, че дъщеричката й се влюбила в дидемките, а фибичките на точки не сваляла и дори спяла с тях:. :).
 Ето и част от професионалните снимки на детенце, както и една нейна приятелка, на която се наложило да подарят едната диадемка, понеже не искала да се разделя с нея:

въпросните фибички
кукла в розово
момиченце с подарък :)
От Ани за Ани

И понеже Мария много обича точките, поръча за Ани още две ластичета на точки:а за себе си - комплект колие, пръстен и щъркел с две цветя:


Пожелавам Весели празници на това пъстро семейство и нека красотата бъде винаги с тях!

1 коментар:

  1. Невероятно мила статия. Благодаря ти, Ани!
    Весели празници!
    Мария

    ОтговорИзтриване