Страници

четвъртък, 7 юли 2011 г.

Картичка-книжка

Стимулът да направя тази картичка беше заслуга на Мони. Това е синът на моята приятелка Лъчи, която преди време поръча за двете си летни момчета по една картичка за рождените им дни. Да, обаче малкият човек, който е роден месец по-рано и вече стана на 1 годинка получи картичка, която наподобяваше врата, пазена от мече и вътре има надпис - П е т ъ р. Това предизвикало буря от емоции в душата на баткото, който след като преровил подаряваните му досега картички драматично заключил: "На мен са ми подарявали само скучни и малки картички". /момчетата от малки знаят, че размерът има значение :)/  Приятелката ми спешно алармира, че трябва да се измисли нещо разгъващо и интересно за Мони, иначе детето ще е много обезсърчено. Затова след като порових в нета се доверих на Гери, която е така добра да покаже как става тази картичка и ето какво се получи:



А ето каква е картичката от родителите му, която той, разбира се, още не е получил и се надявам изненадата да бъде двойна :)


Броят на цветята е съобразен с броя на навършените години.


 Не мога да пропусна и картичката на братчето му, която предизвика появата на картичката-книжка :)




1 коментар:

  1. Забавна беше историята, ама и то си е за завиждане :)
    Като гледам новите картички с хитрата книжчица и първата със сгъването, мисля, че ще е достатъчно реабилитирано братчето :)

    ОтговорИзтриване