Страници

сряда, 14 декември 2011 г.

Романтична Коледа

От няколко дни правя картички в стил, много различен от моя. Ако не е претенция да кажа, че имам стил изобщо :). Коледа предполага уют, романтика и топлина и вероятно това повлия  картичките да са по-ретро. Разбира се, едната от поръчките беше да направя картички за жени, които за първа година ще празнуват като майки, т.е. имат бебчета и хартиите, които намерих ме вдъхновиха много. Освен това съм горда собственичка на машина за рязане и релеф, както и на няколко прекрасни папки за релеф - рамки и ще видите как неистово съм ги използвала :).
А сега е ред на картичките:




Включвам горните картички в Забавлятелство номер 2 "Коледа, та дрънка"


4 коментара:

  1. Всичките са просто великолепни! Гледах ги и ги разглеждах една по една и не можах да се спра на никоя, която да ми е фаворит и мисля, че точно това им е уникалното - че са еднакво хубави! Рядко на творец му се отдава да създаде само шедьоври, както се казва ;)

    1 глас от мен за отмяната на Проверката с дума на коментари в блога ти, че е много терсене все да пиша разни буквени комбинации преди да постна коментара. Моля те ако не ти е проблем, махни я...

    ОтговорИзтриване
  2. Всички картички и на мен много ми харесват ,от такива професионалисти получавам вдъхновение..

    ОтговорИзтриване
  3. Много мили думи, благодаря ви! От шедьовър съм още далеч, но тази закачка ми подобри настроението за дни наред :). В момента наистина много се нуждая от потупване по рамото, затова още веднъж - благодаря!

    ОтговорИзтриване
  4. Гери, махнах проверката с думи, надявам се това да улесни коментарите :)

    ОтговорИзтриване