Страници

понеделник, 16 януари 2012 г.

Работилничка "Феичка" с тема "Колаж от сухи храни"

В неделя беше най-вкусната досега работилничка. Тиквените и слънчогледовите семки бяха на почит - вместо на листа някак неусетно попадаха в устичките на феичките и елфчетата. Имахме късмет, че оризът, лещата, боба и спагетите не могат да се ядат сурови. Така все пак остана материал да покажем фантазията, търпението и сръчността на работливите деца от работилничка "Феичка":







Момчетата се насочиха към автомобилна тема, а момиченцата - към декорацията с цветчета. Постараха се много, всеки вложи свой стил и умения, добавиха цвят и брокат и отново надминаха очакванията ми :). Остана ни малко време и за обмяна на стъпки по ча-ча-ча и ръченица, както и за няколко забавни вица. Другият път синът ми трябва да ме "зареди" с вицове, че децата се оказаха по-подготвени. Така някак неусетно влюбените споделиха с Ариадна интимни тайни, а тя знае как да ги пази и се почувства поласкана и щастлива. Беше поредната приятна неделна сутрин.

Ако искате да зарадвате приятелче, което обича да рисува или се нуждаете от подарък за детски рожден,  работилничка "Феичка" предлага подаръчни ваучери за посещение по избор на някое от заниманията ни. Заповядайте!

Няма коментари:

Публикуване на коментар