Страници

четвъртък, 9 февруари 2012 г.

Време за мъже и награди

Навън наистина "не е за жени". И е най-подходящото време за тази публикация. Скоро бяхме на рожден ден на кръщелника ми, който стана на 7 години - един малък-голям мъж. Много се смях с пожеланията на приятелите му от класа. Ето част от тях: "Да си все така най-готиният в класа!", "Да имаш само шестици, да ти купят "Бентли" и да возиш най-страхотните мацки в него!" Тогава колебанията ми за опаковката на подаръка му от нас се изпариха. Докато я правих си мислех, че е по-подходяща за мъж, отколкото за момче, но те, момчетата, неусетно стават мъже :). Реших да ви я покажа и заради десена, но повече да се изфукам с папката си за рязане на таг. Много й се радвам и режа за щяло и нещяло с нея:



На големи рождени дни картичката според мен е задължителна, най-малкото рожденикът да разбере от кого е подаръка. За жалост често това се подценява, но това е друг въпрос. Етикетчето върши същата чудесна работа, а и е допълнителен детайл към дизайна на опаковката. Някой още да не е разбрал, че в момента съм пристрастена към този "аксесоар"? :)

И като сме на мъжка тема, следва картичка за колега. Наистина оригинален и мил начин да покажеш на човек, с когото работите заедно вече 10 години, че оценяваш присъствието и подкрепата му през това време. Поръчката е от много фин и добър човек. Всъщност жена /разбира се:)/ Вдъхновението за тази "изчистена" картичка е от craftdiva. Нейната картичка удивлява със стила си и се надявам да не ми се сърди, че съм "откраднала" идеята. Аз използвах топъл ембосинг за надписа и дървото. Много съм доволна, че надписът е на български и има символика. Колегите работят в агенция за маркетингови проучвания, където се пишат много доклади, затова фоновата хартия е ръкопис, а дървото трябва да символизира, че те заедно са помогнали за отглеждането и развитието на бизнеса, екипа и въобще нещо общо. И след като ви разясних какво е искал да каже автора, което принципно ме дразни, понеже ако се наложи да се прави значи няма смисъл от произведението да ви го покажа и него:



Тази публикация ще се окаже дълга, но понеже отлагам вече няколко пъти, а не бива, продължавам с наградите. Преди известно време имах честта да бъда наградена от едно много свежо момиче - Хриси. Разбира се, гордо се накичих с нея в дясната страна на блога си. Сега е мой ред да наградя 5 блога с нея. Обаче се оказа много трудно да го направя, т.е. да отделя само 5 блогъри, които я заслужават. Все пак трябвя да се вземе решение. Награждавам Хриси, Miss Emerald, MaDe, Arcadia и Cvety. Заповядайте вашата награда с цялото уважение към това, което създавате:

6 коментара:

  1. Хей страхотни неща си направила. Прииска ми се и аз да имам рожден ден скоро. Радвам се, че съм ти послужила за вдъхновение с моята "подобна" картичка :-))))

    ОтговорИзтриване
  2. Красиви неща си сътворила,в любими мои цветове!
    Благодаря за вниманието,което изразяваш давайки ми тази награда!Желая ти прекрасен ден! :)

    ОтговорИзтриване
  3. Благодаря ти от сърце за наградата! Чест е за мен да получа признание от талантлив творец като теб!
    А сега да кажа за картичката ти - много стилна и красива е, тази сгъвка подчертава цялостната изискана концепция! Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  4. Много благодаря за наградката! Поласкана съм, че съм привлякла вниманието ти по този начин и е чест за мен :)

    Относно тагчето - наистина е за завиждане - красиво е и има страхотно присъствие върху опаковката. Картичката пък е много идейна и сполучлива, особено със символиката, която носи :)
    Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  5. Ето ме и мен най-накрая! Безкрайно много съжалявам за забавянето, но с този проблем с коментирането едвам смогвам. Много се извинявам!
    Започвам поред! Опаковката е невероятна просто! Толкова да обичам, когато удоволствието започва от самото начало, от самото поднасяне на подаръка в красива и ефектна опаковка! А ефекта се подсилва и от невероятно красивия таг! Супер е! И ще чакаме още проекти с него!
    Картичката е прекрасна репродукция, носеща в себе си и елемент на нещо различно, "подписала" си я и от твое име!
    И не на последно място по важност - много, много благодаря за наградата! Безкрайно приятно изненада и поласкана съм!

    ОтговорИзтриване
  6. Момичета, вие до една заслужавате наградата! Благодаря ви за милите думи! Те означават много за мен!

    ОтговорИзтриване