Страници

понеделник, 6 февруари 2012 г.

Shabby Shic again

Този стил ще се окаже най-модерният ретро стил. В последно време всички имаме нужда от него ми се струва. Той е толкова топъл, уютен и красив, че сме склонни да му простим известната сладникавост и претрупаност. Разбира се, последното винаги може да се избегне. Аз останах много учудена от себе си когато по Коледа не бях в състояние да направя друга кратичка, освен в този стил. Миналата седмица отново направих такава картичка с кутия за едно талантливо момиче  - Дима, която ще я подари на сватба. Затова ще ги включа да се съзтезават в Забавлятелство Четвърто. Комплектът е подобен на друг, който правих преди време. Него можете да видите тук. И ето че вчера разбрах, че Miss Emerald е обявила Предизвикателство по случай първата годинка на блога си. Реших аз да се включа и в него, като й пожелавам много творчески заряд и нови приятели!




И понеже Шаби Шик се използва много успешно във вътрешния дизайн нека да се насладим на една сладка детска стая. С пожелание за топъл ден:

13 коментара:

  1. Харесва ми много - стилна и нежна, и любимата ми easel сгъвка!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, arcadia! Easel е и моя любима сгъвка. Поздрави!

      Изтриване
  2. Мдааа, много са верни думите ти за този стил! А картичката, която си направила е достатъчно Шабишикска, но с една доста умела доза натруфеност, която сякаш се създава най-много от това толкова великолепно и красиво голямо цвете!
    Радвам се, че се включи с тази нежност в моето Предизвикателство №1 и че се присъедини към празненството!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Miss Emerald, аз ти благодаря за това предизвикателство! Стана ми забавно като го видях и отново бях на тази тема. Нямаше начин да не се включа :). И отново - честит рожден дена на блога ти!

      Изтриване
  3. Много нежн, розово-бонбонено принцесеста картичка , напълно в тон с прекрасната сетска спалня, която си ни показала. Много стилна, типично шаби-шик картичка.Личи си,че харесваш този стил от начина по който говориш за него - с една нежност и любов, толкова характерни за самия стил..Поздравления!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Щурчо, много мил коментар! Така ми стана хубаво от него! Благодаря!

      Изтриване
  4. Страхотн местенце намирам тук:-)Много се радвам ,че попаднах на блога ти , комплекта е страхотен, нежен и много романтичен-напълно шик!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Donika, за ме е удоволствие да ми гостуваш :)! Много си мила, благодаря ти!

      Изтриване
  5. Ани,много благодаря за прекрасната картичка.
    Не мога да опиша с думи колко ми харесва.Още като взех колета и в колата беше разкъсана хартията и извадена картичката.Тогава дъщеря ми ( 7 год. ) като я видя и казва:"Леле мамо каква красота!Тате не пипай ще я смачкаш,виж колко е...." и прави едни движения с ръцете.Не му стигнаха думите на детето и на мен така.
    Сега седи гордо у нас и не ми се разрешава да я прибера до сватбата.
    Благодаря ти,Ани!

    ОтговорИзтриване
  6. Ани, уникално се е получило и в тези цветове, толкова много ми харесва:)) Завиждам на получателите на тези красоти:)
    ПоздравлениЯ:)
    Веси

    ОтговорИзтриване