Страници

понеделник, 2 април 2012 г.

Романтични коледни картички

От два дни се чувствам истински аз. Върнах предишното си настроение и дори вкуса си към живот. За всеки, който гледа дете не е чуждо отчайващото чувство да го гледаш болно вкъщи. Но ние вече сме по-добре и мама може да се отдаде на коледната вълна и да "щрака с перфораторите", както вчера обяснил професията на майка си големият ми син в училище. :) Да, определено занаятчиството, с което се захванах през последната година не е от най-престижните професии, но нищо не ме е правило по-щастлива и уверена досега. Тук изключвам емоциите с децата и близките хора. Факт е, че всеки има нужда от реализация и рано или късно домакинството спира да бъде единствено призвание. Или поне с мен е така. Дали ще продължа в същата посока ще времето ще покаже, но ето какво направих вчера и снощи бях много доволна от резултата. Това са картички, които винаги съм смятала, че са далеч от моя стил - класически и романтични, но нали всички търпим развитие!

2 коментара:

  1. Да,да разбирам те напълно, ужасно изтощаващо е и физически и психически, когато детенце е болно. Радвам се че сте по-добре и много ми е интересно какво си направила на Коледна вълна. Вчера се зачудих, когато Ками посрещана лятото, но ти явно си още по-напред с времето:-)Ще чакам с ентърпение снимките:-)

    ОтговорИзтриване
  2. :))Доника, реших да си подредя публикациите по Етикет и явно така ми ги сортира. Тази публикация си е точно от Коледа. Лятото е по-логично. Благодаря ти за милите думи. След публикацията на Калисто съм решила и аз да се постарая повече с оформлението на организацията на блога си. :)

    ОтговорИзтриване