Страници

вторник, 27 ноември 2012 г.

Валери

Публикация за бебе, за невинност, семейство, приятелство и всеотдайност. Радина, момичето, което превръща сладкарството в изкуство ми поръча скрап албум и картичка за погачата в чест на раждането на сина на нейна приятелка - Радостина.
Трябваше да уловим заедно емоциите, съпътстващи това радостно събитие. За мен Погачата е като Дебютът в руския царски двор - представяне на бебето в обществото. В съчетание със сакралния момент на Наричането. Онова, от орисниците. Затова се канят само жени и то такива, които ще внесат в дома на новороденото добра енергия. Ритуалите, които се правят са свързани с благополучието и характера на детето.
Всичко това, разбира се, албумчето е трудно да покаже, но наблегнахме на семейството и приятелите му.



А ето и картичката:



На този малък-голям мъж пожелавам безгрижно детство! Да расте силен, умен и с късмет!

На вас, мили гости, да се насладим на магията на мъглата. Там някъде дебнат и добрите орисници ;)

3 коментара:

  1. Страхотни са и двете! Чудесен подарък!

    ОтговорИзтриване
  2. И албумчето, и картичката са великолепни! А в комбинация с хубавите думи, които ги придружават всичко става вълшебно!

    ОтговорИзтриване
  3. Ани, благодаря още веднъж за прекрасните творения! Чрез тях се докоснахме и до твоята позитивна енергия, а частица от нея се надявам да се съхрани и за самия Валери - ако мога аз да го орисам, бих му пожелала и това: Да има искрица от твоето вдъхновение и сръчността на твоите ръце :)

    ОтговорИзтриване