Страници

вторник, 6 ноември 2012 г.

За една фея на 10 години

28 октомври вероятно е дата, на която се раждат нежни, ефирни и умни момиченца. Защо мисля така? Предишната публикация беше за Вяра, а днес ще ви представя Михаела. И двете са родени на тази дата. За Мишето мога да кажа, че ми напомня цветето Мимоза. Толкова е чувствителна и обрана в емоциите, че преживява всяка драскотина на душата дълбоко и не иска да притеснява никого със себе си. Това, разбира се я прави ужасно талантлива. Мишето свири на пиано, една от първите е на състезанията по математика, чете книги пристрастено и не на последно място има усет за цвят и детайл, сръчна е до майсторство.
Затова бях поласкана, че за втора година е пожелала да празнува рождения си ден в работилничка "Феичка". Това предполага гостите й да творят избрани от нея произведения: коледна елхичка от детски ръчички и кошничка за лакомства за Хелуин.
Празникът премина с творческа шумотевица и въодушевление. Очертаваха си ръцете, рязаха, оцветяваха, съсипаха някои от дрехите си. Тук е моментът да се извиня на всички майки, които ще имат траен спомен от рождения ден на Михаела, но изкуството иска жертви!

Ето и снимков материал:


Обърнете внимание колко одухотворено е това дете!

На преден план - рожденичката Михаела

Волен и Омая - брат и сестра. Артистични и сръчни!

Оказа се, че не е лесно да си "изрежеш ръката"

Забавата беше абсолютна с боите

Ръцете на децата се превърнаха в клони на елхички


Започва голямото съсредоточаване за създаване на кутия :)


Кошничка за хелуински лакомства

Най-после дойде ред и на тортата :)

Празникът на Михаела е бил увенчан с тържествена фотосесия и как иначе - майката на рожденичката е фотограф. Снимките и подробности за деня и тортата можете да видите в нейния блог: Snimki Eli Mishe

На Михаела пожелавам да запази сензитивността и силата си! Останалото ще си дойде само! :)
На Ели пожелавам с много любов да съхрани това нежно цвете и да бъде все така горда със своята прелестна Михаела!
На вас - уютен жълто-зелено-кафяв ден!

Благодаря!

Няма коментари:

Публикуване на коментар