Страници

сряда, 31 октомври 2012 г.

Рожден ден на Хелуин

Бууу, честит Хелуин! Тази сутрин Давид ми каза смешна случка от училище: госпожата попитала класа:  "В навечерието на кой празник сме?". И познайте какво отговорили децата! - "На Хелуин". Разбира се, верният отговор бил Денят на будителите, но Хелуин е много по-интригуващ за малчовците.
И в синхрон с този страховит празник днес ще ви представя Вяра. Едва ли родителите й са имали друг избор, освен да и подарят това емблематично име: Вяра е красива, нежна, ненатрапчива, чаровна и притежава заряд. Какво повече се иска от ВЯРА-та?!
Госпожицата стана на 11 години преди 3 дни, но вече по традиция празнува рождения си ден на Хелуин вкъщи. Това си е чист героизъм за мама Хриси, но тя пък с такъв ентусиазъм подготви всеки детайл /ще видите тикви, боядисани в лилаво!/, че ме зареди с енергия за РД на моя син, който скоро ще стане на 10.
Хриси ми поръча покани с кутийки-бухали, в които тя е направила и поставила и по една сладка-бухал, украса-бухали, надпис и малки етикетчета за сокчетата, на които ще напише имената на гостите. Но това е само капка в морето, както се казва. Сами ще видите декорацията и разкошната торта, дело на Хриси или още Тita Cakes, която е част от цялостната композиция:











Пожелавам на Вяра прекрасната усмивка да не спира да огрява лицето й! А вие - днес е напълно оправдано да сложите и най-страшната и най-смешната маска. Успех!

2 коментара:

  1. Прекрасен празник е било! Поканите са страхотни и много оригинални!

    ОтговорИзтриване
  2. Много, много благодарим за всичко Ани ♥Естествено май ще стане традиция и тази година се поизложихме със снимките :-) Живи и здрави догодина по добри :-D:-D:-D

    ОтговорИзтриване