Страници

понеделник, 14 януари 2013 г.

Да отпочнем

Здравейте, мои гости!

Добре дошли и благодаря, че отделихте време да посетите блога ми!
Не обичам обещанията /приемам ги много насериозно/, но пък съм цар на планирането. Смятам да съм по-продуктивна и организирана през тази 13-та година на интересното хилядолетие, в което имаме шанса да живеем. Надявам се да ви радвам и да провокирам артистичността ви! Бъдете с мен!   :)

Започвам с картички за жените. За приятелките, споделянето, подкрепата /клюкарстването ;)/, уюта /сладкишите и чашата вино/, чувството за хумор /самоирония/, красотата /шопинга/, нежността и стила:







И като съм започнала, да взема да ви покажа и една картичка за "мъдростта" :). Знаех, че момичето, което трябва да я получи харесва източната философия, а трябваше да я направя за половин час /което в друг случай бих казала, че е невъзможно/. Притисната до стената измислих идеята за бухалчетата като символ на мъдрост. Получи се далеч от дълбочината и мистиката на Изтока, но пък стана зареждащо наситена с цвят:



4 коментара:

  1. Ще се радвам да влизам по-често тук и блога да се изпълни с много много проекти. Картичките са много хубави.

    ОтговорИзтриване
  2. Много хубави картички си сътворила! особено ми хареса черно-бялата, много е стилна и с много чар!

    Гуш
    Ем

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ем, и на мен черно-бялата най- ми харесва. Тези два края на сивото се оказват фаворитите още от края на миналата година :). Благодаря ти за милите думи и много успехи и щастие ти пожелавам!

      Изтриване