Страници

петък, 25 януари 2013 г.

Покани със смърф

Между Милано и швейцарското езеро ще ви покажа поканите за рождения ден на Сашко.
Това красиво синеоко момченце познавам от заниманията ни в езиков център Хелен Дорон Борово, а малко по-късно се включи по неволя в кръжока за декупаж, в който твори неговата майка Мадлена. Сега с удоволствие участвам в организацията на четвъртия му рожден ден, който е скоро.
Всичко започна с тортата. Още в началото на годината мама Мадлена ме потърси с молба да й препоръчам майстор на бутикови торти. Вероятно знаете, че моите приятелки, които правят такива са със запълнен график месеци напред. Оказа се трудна задача, но точно в този момент бях запленена от тортите на Елена Кандева, които видях във Фейсбук. Тя прие поръчката и не след дълго Мадлена ми се обади, че темата на рождения ден ще бъде "Смърфове". Видях примерната торта и се заех с обмислянето на поканите. Някак лежерно се отдадох на тази поръчка и 14 февруари... докато не видях публикацията на Елена, която вече беше направила къщичката на смърфовете. Последва бърз разговор с Мадлена и се оказа, че аз не съм разбрала правилно датата на рождения ден. Добре че бях купила и подготвила материалите. Остана разпечатването на любимия смърф на Сашко - Непохватния и след два дни на рязане, лепене и тъкмене 10 приятелчета на Сашко получиха покани за неговия рожден ден:







И това не е всичко. Сашко ще подари и кутийки с лакомства на гостите си в знак на благодарност, че са споделили празника му. А самото парти ще бъде украсено със сини и бели хартиени топки и балони. По този въпрос работя в момента. Очаквайте включване с тортата на Елена, за да видите цялата концепция на, надявам се, незабравимия четвърти рожден ден на това прекрасно момченце.

5 коментара:

  1. Много са весели тези покани! Напомнят ми за времето, когато с нетърпение чакахме поредното епизодче на "Смърфовете" :)

    Гуш
    Ем

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря ви! Наистина смърфовете са от нашето детство и това много помага :)

    ОтговорИзтриване
  3. Страхотни са поканите Ariadna, а сега да видим аз как ще се справя с тортата. :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Нали видях част от нея, очертава се произведение на изкуството :)

      Изтриване