Страници

вторник, 23 април 2013 г.

Кутия за чай в провансански стил

Случвало ли ви се е когато енергията ви е насочена към някого, неочаквано той да ви звънне по телефона? На мен ми се случва с много близки хора. Почти същото беше преживяването с тази кутия за чай. Не че ми звънна, разбира се. Това определено щеше да ми се стори странно :). Точно преди да тръгна за Марсилия, почти ден преди това я направих. Историята е следната:
Обади ми се Бубето, за да поръча кутия за чай за нашата обща приятелка - Радина. Показах й с какви салфетки разполагам /нямаше време да поръчвам нови/ и тя хареса точно тази, провансалската. Ето за това говоря - Марсилия е център на Лазурния бряг, Френската ривиера или още - Прованса. Ако все още ви се губи някой знак на съдбата, аз съм насреща.. :)))) - намирам ги без проблем!
Шегата настрана, към кутията подходих толкова отговорно, но чак напрежението ми дойде в повече. С Буболинката говорихме да има дантела, понеже Ради много обича. Това някак ме обърка в началото, притесних се, все нещо не ми харесваше,... въобще, няма да ви разказвам перипетиите, но ето какво се получи в крайна сметка.
Имаше и картичка към кутията, която ми се видя песен :)

Искрено се надявам на рожденичката да й е харесала и най-вече да й върши работа.






А моите пожелания към Радина са да продължава да ни радва с кулинарните си изкушения, да е много вдъхновена и щастлива, нека добротата и естетиката, които раздава всеотдайно да й носят хармония и удовлетворение!

4 коментара:

  1. Прекрасна кутия!За поред път ни радваш с прекрасните си творения!:)

    ОтговорИзтриване
  2. Ехаааа, великолепна е! Толкова обичам този стил, а ти така добре си я украсила, всеки един детайл е на перфектното място!

    Гуш
    Ем

    ОтговорИзтриване
  3. Много красив подаръчен комплект! :)

    ОтговорИзтриване
  4. Ооох, прекрасен комплект- влюбена съм! Браво... Поздрави!

    ОтговорИзтриване