Страници

събота, 14 септември 2013 г.

Лятна работа

Здравейте!

Днес ще ви разкажа в картинки какво създадох през лятото през кратките ми престои на едно място :). Всяка история заслужава да бъде разказана отделно, но след обмисляне реших, че първо, въобще не са много и второ, взети заедно под знака на лято, слънце, любов и вдъхновение ще се допълват взаимно. А и започва "сериозната" есен, моят нов сезон с много новости в него. Вече вървя по острието "Свръхочаквания", но действително съвсем скоро ще е готово новото ми ателие. Вече и аз съм нетърпелива, но си повтарям, че дяволът е в детайлите и наблягам на сричката "ом" :)

Започвам с декорацията на детски рожден ден. Рожденикът се казва Калоян и тържеството беше градинско парти. На мен беше поверена задачата да направя банер в стил "Сладолед", основи и топери за кексчета. И ето защо не трябва да се бавят публикации. Оказа се, че снимките с готовите аксесоари са изтрити от архива. Останала е една, публикувана във Фейсбук преди време. Все пак ще ви я покажа:



Следва картичка за едногодишен малчо във формата на боди:



Следва предсватбена фотосесия на една красива двойка. Фотограф е Емануела, с която ви запознах преди няколко публикации. Моето участие се свежда до малка декорация - романтична кутия, сърца на пръчки и надпис с имената на влюбените. Тук трябва да вметна, че с Еми не сме разбрали напълно и аз свързах буквите вертикално, което нея  много я озадачи, но пък се получи по-нестандартна визия на банер.



Кутията е от картон и дизайнът е като този на банера

А ето го и банерът на Теди и Лазо:

Той, разбира се не се побра целиа на кадъра, така че да ми хареса


Още малко снимки от фотосесията:



С пожелание към влюбените винаги да са един до друг, преминавам на бизнес вълна.

В началото на септември се роди личният проект на моя съпруг, т.е. поредното "дете" в семейството. Явно са ни малко двама сина, хамстер, Ателие Ариадна :). Той оглави собствена агенция за маркетингови консултации и изследвания Blue Po!nt. Екипът му ще се явят съседи на Ариадна. Ще делим много общи неща. В добро и зло, както се казва. Това беше едната причина да се включа в следващия проект. Другата ще остане тайна. Така или иначе взех дейно участие в обзавеждането и в посрещането на първите служители на фирмата.

Ето снимки с подаръците към всеки от поканените в екипа /чаша за кафе/чай с лично послание и ключе за късмет/. Посланието е написано върху хартия във формата на удивителен знак - отличителния знак на BluePo!nt. Ще видите още кутия за пожелания от служителите, която ще бъде отворена на първия рожден ден на фирмата, както и кутия за бутилка вино със същото предназначение. По тази причина бутилката трябвало да бъде с винт, за да не се повреди вкуса на виното за една година.




Ако се питате къде е blue и къде red, ще поясня, че дизайнът на целия офис е в бяло, сиво, черно и червено за акцент. Затова решихме, че кутиите могат да бъдат декорация и част от обзавеждането на офиса. Синьото не ми е сред фаворитите. Но това да си остане между нас ;)
Все пак, ако ви заинтригувах с BluePo!nt, можете да я посетите в  сайта й на адрес: http://www.bluepoint.bg/

А ето и снимка на сладурите от техния първи работен ден:

Забележете, че без да знаят как ще изглежда офиса са облечено в същите цветове :)

На добър час, BluePo!nt!
И нека силата, знанието, екипността, търпението и уважението бъдат с вас!


1 коментар: