Страници

сряда, 18 февруари 2015 г.

Рожден ден на Габи - работилничка

Вече ви споменах, че Габи, за която правих албум, ще ме удостои с удоволствието да празнува с приятелки рождения си ден в моето ателие.
Предварително уточнихме какво ще творят децата и колко ще продължи празника. Решихме да си направят дървени табелки с имената им, които да поставят където решат в стаите си. Декорацията беше с техниката декупаж.
И така на 14 февруари в 11.00 часа започна нашата творителница. С момиченцата се познаваме от миналогодишния рожден ден на Габи и с радост установих, че не само помнят адреса на ателието, а и сами са си направили кукли вкъщи /това беше темата миналата година/. В очите на всички имаше вълнение и ентусиазъм, който беше просто заразителен. :)
А ето и малко снимки от усърдието на тези малки феи:








И понеже арт заниманията увличат, в малката почивка гостите решиха да изненадат Габи като й нарисуват дъската в залата:


Сърцето е нарисувано от една дама - боец, която беше с гипсиран пръст на дясната ръка, но по нищо не отстъпваше на останалите и сама се справи с всичко с лявата ръка. А най-приятно ми стана като каза, че една от приятелките й, левичарка, я научила да се справя така добре с лявата ръка. Въобще между тези момичета има връзка, която личи и те кара да се усмихнаш и вярваш в доброто.

А ето и общите снимки с творенията им преди да започнат хапването, пийването и тортата:



Тооорта, тоорта:





Желанието е намислено, свещичките - духнати, а Габи вече е на 11 години.
Пожелавам й да запази приятелствата, топлите чувства и любовта на всички, които и тя обича!

Няма коментари:

Публикуване на коментар