Страници

вторник, 13 октомври 2015 г.

Честит празник, Жаки!

Това е надписът на банера на Жаки. Тя стана на 4 годинки скоро. От първия й рожден ден имам честта да участвам в украсата на нейните празници. И наистина е вълнуващо да виждам как расте заедно с Ариадна :)
Този път рождения й ден беше съчетан с кръщение, затова мама Ради беше решила темата на партито да бъде "Принцеса" в бяло, розово и златно.
И разбира се, както всеки път, предизвикателството за мен беше не съвсем лесно, но пък толкова вдъхновяващо, че аз се захванах с плам да осъществя всички идеи на креативната Ради. Тук е моментът да й благодаря, че ме предизвиква да надскоча собствените си очаквания! :)

Показвам ви елементите на декорацията първо на части, а накрая и цялата визия, заедно с тортата и сладките, които са дело на Tita Cakes.

Коронките от бирен картон, както и предната бяла част на розовото табло с надпис "Жаки" са с любезното съдействие на Дани Ангелова, която изпълнява всякакви мои капризи :)


















А ето и професионална снимка от мястото на събитието:


И малко снимки от "будоара на принцесата" ;). Докато кипеше подготовкта на декорацията, ненадейно на гости в Ателие Ариадна дойде принцеса Анастасия от Холандия. И веднага беше използвана за модел:



Хонорарът й беше ръчно правена от Ариадна кукла:


Вече можете да видите и загадъчната й усмивка :)

На всички принцеси - останете такива!

Ариадна

Няма коментари:

Публикуване на коментар