Страници

петък, 19 ноември 2010 г.

Вместо начало


Здравейте!

Началото на моя блог почти съвпадна с рождения ден на първородния ми син Давид. И понеже няма случайни неща реших, че е чудесно датата на раждането на сина ми да съвпадне с дебюта на многото ми други деца :). Този цветен весел дизайн е дело на чародейката Ели: www.flickr.com/photos/32927416@N02/
Благодаря ти, мила Ели!

Ще се убедите, че в тази моя обител ще има романтика, надявам се стил, много настроение и любов.

Всичко започна преди близо година. Внезапно се събудих с ясното чувство, че съм открила призванието си. Една натрапчива мисъл ми казваше, че математическата гимназия и икономическото ми образование не са единствената алтернатива. Исках да създавам радост. И единствения начин, по който аз мога да го постигна е чрез цветове и форми. Реших да си направя магазинче за опаковане на подаръци. Постепенно идеята се разви с растежа на децата и неумолимия ход на времето и ето че година по-късно вече съм опаковала различни подаръци, правила съм покани и картички, цветя, коледни венци. Всичко това някак неусетно води към Арт магазинче. В настоящия момент, след като материалите и инструментите ми почти превзеха семейния апартамент си имам малко ателиенце, за което безкрайно благодаря на най-прекрасния съпруг на света - Юлиан! Там се чувствам у дома си.

Надявам се това да се случи и с вас тук, при мен!

3 коментара:

  1. Пожелавам ти успех!Ти си чудесна. чудесно е всичко , което правиш . Чудесно става и всичко , до което се докоснеш.Сигурна съм , че уникатите , които създаваш , ще радват много хора. Успех!

    ОтговорИзтриване
  2. Колко е хубавоооо!!!! Зареждай хората с пламичета и красота.

    ОтговорИзтриване
  3. Благодаря, Данче! Ще се постарая ;)

    ОтговорИзтриване