Страници

неделя, 8 май 2011 г.

Magic box - опаковка за подарък за сватба

Миналата седмица ми вървеше на бебета, обяснения в любов и логично последва темата Сватба. Не моята, разбира се. Аз тази работа я свърших преди доста време. Имах предизвикателството да измисля и направя опаковка за подаръка за младоженците, който беше финансова помощ за автомобил на младото семейство. И понеже младоженците са от Перник и желанието им е да си купят Фолксфаген идейните проекти, които се обсъждава минаха през винкел с пуканки /това била пернишката суровакница/, кола-макет и т.н. На тези екстравагантни предложения обаче, се противопоставяха по-традиционни течения в компанията, които имаха притеснения как ще реагират младите на тези отявлени шеги в най-тържествения им ден. Аз реших да обърна курса на 45 градуса и предложих трети вариант. Да има романтичен елемент с изненада, в който да присъства намек за целта на подарените средства. Magic box:






Кутията е с размери 16х12.5х12.5
Между пеперудите са навитите на рулца лични пожелания и парички, вързани с панделка. Така че ефектът трябва да е двойно уау :)
Забравих да добавя, че булката е голям фен на лилавото и, разбира се, такъв е цветът на сватбата. Затова специално търсех двустранен картон с пеперуди в лилаво, който намерих в магазин Хобисимо.
На младото семейство пожелавам да се обичат, допълват и подкрепят!

3 коментара:

  1. Kak moga da si poracham takava kutiq kato podarak z agostite na svatbata mi????i kolko struva?

    ОтговорИзтриване
  2. Kak moga da si poracham takava kutiq kato podarak z agostite na svatbata mi????i kolko struva?

    ОтговорИзтриване
  3. Здравейте! Моля пишете ми на имейл: andrianadobreva13@abv.bg, за да обсъдим подробностите

    ОтговорИзтриване