Страници

вторник, 11 октомври 2011 г.

За 3-годишен почитател на Макуин

Днес чаровникът Мони навършва 3 години. Предполагам, че денят му ще е изпълнен с изненади, подаръци и много сладки изкушения, защото майка му е майстор на тортите, мъфините  и бисквитките. Нейните творения можете да видите тук.
Като всяка креативна и обичаща майка Радина искаше всеки детайл от рождения ден на порастналия й син да му носят радост, а това предполагаше да има герои от филма "Колите" и ако е възможно главния герой. Трябваше да направя банер с името му и конусчета за лакомства на гостите. Оказа се, че подходяща хартия с героите на Дисни не можах да намеря и остана варианта декупаж. Той ми позволи да украся конусите по различен начин за момченцата и момиченцата. Много се вдъхнових, защото тази декорация предполагаше една тема. Доколко съм успяла Мони ще каже :).
И нещо съвсем ново за мен. Ради искаше да почерпят госпожите в детската градина с нейните чудни мъфини и ми заръча да направя кутията, но така, че да могат да си я ползват и след като мъфините са само спомен. Затова украсата й не е свързана с Макуин, а със сладките изкушения на Радина. На етикетчето има и надпис, но реших, че е по-коректно да снимам кутята преди да поставя надписа.
И накрая, всичко това нямаше да стане обществено достояние, ако не беше професионалната фотографска намеса на Елена Гледачева.
Ели, благодаря ти от сърце, че намери време и сили в натоварения си график, за да покажем подобаващо украсата, направена с любов за Мони!
Снимката на кутията е мое дело, което личи :)



 

3 коментара:

  1. Ани и Ради и двете сте страхотни, пълни с прекрасни идеи :))а на Ради и вкусни:)
    Конусите и кутията са страхотни!
    Да е живо и здраво момченцето на Ради:)
    Веси

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря, Веси! Хора като теб ни вдъхновяват :)

    ОтговорИзтриване
  3. Ани, и тук огромно благодаря за красивите неща, които ми направи!За съжаление нямам снимки на пълната кутия за госпожите, нито на конусчетата, ама толкова много за толкова кратко време трябваше да направя, че не стигнах до снимките :( Но децата страшно харесаха конусчетата, дори не ги отвориха да видят какво има вътре, та дори и празни да бях им ги дала, сигурно пак щяха да са доволни :)
    Веси, благодаря ти от сърце за хубавите думи!

    ОтговорИзтриване