Страници

понеделник, 24 октомври 2011 г.

На сцената: Рапунцел! Честит рожден ден, Теа!

С огромно удоволствие Ви представям една малка феичка - Теа. Днес тя става на 5 години и по този повод имах честта да декорирам голяма част от нейното тържество. За мен беше голяма забава. Както вече знаете, всичко момичешко ме привлича неудържимо :).
Темата беше "Рапунцел". Помните онова дръзко момиченце с несметно количество коса, което успя да избяга от високата кула, благодарение на разбойника. Винаги има по един разбойник около красивите девойки. За щастие не й разби сърцето и всичко завърши с красиви фенери над морето. Поне аз така помня края на филма. Но да се върнем към реалността.
Рапунцел успях да намеря отново само на салфетка, но това не е проблем. Малко декупаж, много цветя, птици и ентусиазъм и ето какво се получи:

Банер за рожден ден:

Снимка: Елена Гледачева




Покани за партито:

Снимка: Елена Гледачева



Плакат за вратата на рожденичката:





Кутийки за лакомства за гостите:
Благодаря на Данка за споделения урок как се правят. Нейният блог можете да разгледате тук







Кутия за мъфини за госпожите в детската градина, които са дело на талантливата майка на рожденичката - Ради:


На малката рожденичка пожелавам щастливо и цветно детство, изпълнено с любов, смях и много приятели! Честит рожден ден, Теа!

4 коментара:

  1. Ани, чудесен декор, поздравления!

    ОтговорИзтриване
  2. Прекрасни неща си сътворила! всички са така весели и толкова купонджийски!

    ОтговорИзтриване
  3. Ани, и тук огромно благодаря за това, че допринесе за настроението на нашия празник с красотите, които сътвори!Всички бяха много впечатлени първо от поканите, после от плаката по посрещането и накрая от кутийките подаъчета за гостите!А Теа беше супер щастлива :) Вълшебница си ти!

    ОтговорИзтриване
  4. Благодаря от сърце! Ради, вълшебниците трябва да имат шанс да разгърнат магията си. Сега сериозна - за мен беше огромно удоволствие и чест!

    ОтговорИзтриване