Страници

четвъртък, 26 януари 2012 г.

Картичка за рожден ден

Тази картичка направих миналата седмица, но не я публикувах и бях доста разколебана дали изобщо да ви я показвам, защото снимките, които направих станаха повече от ужасни. А тя стана една от любимите ми картички. Заради уникалния дървен десен на хартията, заради непретенциозността на цветята, мисля, че успях да и вдъхна обем с малко материали. Така или иначе много харесвам изчистения дизайн, а и цветовата комбинация ми е любима, но... Снимките не ми се получиха определено. В такива моменти си давам сметка колко е важно да се инвестира в добри фотографски способности. Като започнем от фотоапарата, минем през Photoshop, дебнене на подходяща светлина и въобще неща, за които нямам търпение, а вероятно и желание не ми достига. Така или иначе ще ви покажа картичката, че дори ще я предизвикам на участва в Забавлятелство:

10 коментара:

  1. Има за какво да ти е една от любимите картички :) Много ми харесва и на мен, като истинска градинска сценка е. Добре, че все пак ни я паказваш :)
    Желая ти успех!

    ОтговорИзтриване
  2. Много, много хубава картичка! Нежна и романтична!

    ОтговорИзтриване
  3. Страхотна е! Много ми допада цялостната концепция и изчистения дизайн! Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  4. Момичета, благодаря ви, че ми вдъхвате кураж! Мисля, че малко си го изпросих с толкова мрънкане, но пък толкова е приятно да те потупат по рамото :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Картичката е страхотна! Цветята,идеята,цветовете..всичко е много кравиво!Много ми хареса!

      Изтриване
  5. Прелестна е! Идеята, дървената ограда, цветната леха.. всичко толкова добре си пасва :)

    ОтговорИзтриване
  6. Нямам идея как съм пропуснала този малък разкош...толкова е приказна и красива,поздравления! :)

    ОтговорИзтриване