Страници

вторник, 17 януари 2012 г.

Картичка "Анастасия без маншон" и "With love"

Вчера се роди моята нова картичка. Искам да я направя отдавна и ето че вчера видях това моделчето в списание "Creativity". Грабна ме закачалчицата. Много ценя детайла и стремежът ми е да достигна нивото, в което ще съм доволна от всеки детайл в работите си, но все още съм далеч от целта ;). Все пак ще ви покажа моят вариант на "Анастасия без маншон". Така я нарекох след снимката. Толкова абсурдно стои на снега и в същото време някак стоплящи са тези романтични десени. Както и да е. Ето за какво става дума:



Следващата картичка е моделчето за работилничка "Феичка". Easel картичка. И понеже смятам, че оцветяването е "висш пилотаж" реших да се упражня. Започнах с острене на моливи. Както казва мъжа ми "Трудно в подготовката, лесно в боя" :). После си подготвих лилавия картон, който позволява да му се изшкурят краищата. Това не знам дали го правя по протокола, но резултатът ми хареса. Въобще подходих със старание и усърдие, а дали си е струвало Вие ще кажете:



Само забележете как се топи снега около влюбените ;)!
Хубав зимен ден от мен!

3 коментара:

  1. Ани, страхотни са и двете, пефектни, както всичко,което създаваш:)
    веси

    ОтговорИзтриване
  2. Веси, много си мила! Тъкмо попаднах на откриване на магазин за ретро–винтидж мода :)))Във фейсбук съм публикувала адреса му

    ОтговорИзтриване
  3. Прекрасни, много нежни и красиви картички! Поздравления!

    ОтговорИзтриване