Страници

вторник, 17 юли 2012 г.

Бебешки картички

Днес ще ви покажа две картички, които в края на седмицата ще са допълнение към подаръците на две малки госпожици. Първата е само на три месеца и се казва Ева, а втората на година и половина, казва се Илинда и на 20-ти юли ще празнува имен ден и кръщене.
За Ева съм подготвила един модел бебешка картичка, който ми е фаворит от около месец и очакваше своето малко бебе, за да се материализира:


В картичката за Илинда исках да има послание "Вяра, надежда, любов" - основни християнски ценности, но ми се стори малко пресилено да слагам кръст, затова се ограничих с надеждата и любовта в горния десен ъгъл :). Тази картичка отново ме върна на мисълта да опитам копик маркери за оцветяване. В случая с акварелните моливи, хартиите и дистреснатите краища се получи леко ретро ефект, който на мен ми хареса. Надявам се и на Вас.  :)

7 коментара:

  1. Това прекрасно нещо май е за нас:)))))

    ОтговорИзтриване
  2. Ако има бебе Ева при вас...:) Ех, Асе, не очаквах, че наминаваш оттук... Ще трябва да се реванширам :)

    ОтговорИзтриване
  3. Намивам, наминавам, да се любувам.

    ОтговорИзтриване
  4. Ани, напоследък не ми остава никакво време за блога, а за другите блогове които следях абсурд :-( Но ето, че днес разгледах набързо кой какви ги е вършил:-D:-D:-D Теб те следя изкъсо в фейса, но така и не успях да ти благодаря за прекрасната калинчеста картичка :-*

    ОтговорИзтриване
  5. Страшно сладурски картички! Браво :-)

    ОтговорИзтриване
  6. И така след като супер бебешката Евина картичка достигна до нас и освен с око да види допълнихме с ръка да пипне, искам пак да кажа тук пред всички: Благодаря, Ани!
    Имахме и подарък, който също беше опакован страхотно. След малко повече години, през които човек е получил вече много подаръци и се е наситил на всичко, остава нещо, което все още може да трогне и то е направеното специално, специално за него.
    То може да бъде написано стихотворение, домашна торта или това, което Ани направи. Талантът, въображението, фантазията, чувството това го прави уникално.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Като изключим това, че металната игла падна...срам, срам! Сега съм си поръчала инструмент за изрязване на игли от хартия и ще се реванширам :). Асе, наистина много мили думи! Това е и задачата ми - получателят на подаръка да усети лично отношение и дано го постигам. Още веднъж - благодаря и да гушнеш малкото пухче с прекрасно име!

      Изтриване