Страници

четвъртък, 25 октомври 2012 г.

Почти монохромно

Днес ще ви покажа една от любимите си картички. Тя отлетя за Тайланд и е за двама влюбени - българин и тайландка, живеещи в САЩ. Поводът - тяхното вричане във вечна любов. С това не искам да натоварвам любовта им с "винаги" и "никога", а да предам тържественост и специалност на момента.
Обади ми се Калина. Стилна, нежна, женствена и толерантна дама, към която изпитвам респект. Тя е сестра на младоженеца. Условието й беше картичката да се хареса на бъдещата съпруга на брат й. Която от своя страна тя лично не познаваше, но от всичко, което беше чула за нея знаеше, че е почитател на изчистения класически дизайн, с усет към детайла. Калина се спря на цветовете - кафяво и бежово. За останалото се довери на мен. И картичката се получи сама. В такива моменти вярвам, че има муза, вдъхновение и т.н. Някои неща ми се получават от раз, почти без усилие. В случая реших на използвам настолна лампа от МДФ, която чакаше отдавна в ателието ми. И в момента, в който беше композирана се появи идеята за картината - в съчетание символ на домашния уют, а надявам се и стил:




Beaucoup d'amour

Пликът за картичката
С пожелание за вълнуващ семеен живот на младоженците, а на вас благодаря от сърце, че наминахте тук и заповядайте пак! :)

Ариадна

1 коментар:

  1. С удоволствие надникнах тук! И, разбира се, с удоволствие се насладих на тази класическа, вдъхновяваща, картичка! Класическа, защото изразява домашния, семеен уют, който за мен е много ценен. Прекрасна е!

    ОтговорИзтриване