Страници

петък, 26 октомври 2012 г.

Кръжок за възрастни "Декупаж с напукващ ефект"

Ето ме отново и то скоро. :).

Тази публикация посвещавам на три момичета, които с много усет и талант декорираха дървени предмети с декупаж, но този път добавихме и напукващ ефект.
Техниката изисква повечко време, затова почти на всяка от нас ни се обадиха по няколко пъти от вкъщи, за да питат "така ли му казват вече - декупаж?" :). Но трудът се увенча с успех и аз съм много горда с Цвети, Тони и Мадлен. А Мадлен беше с малкото си момченце, което внесе свежест и детски уют с присъстието си :)

Няма как да не спомена, че Тони е известната в средите на cardmaking-а като Miss Emerald и за мен беше истинска чест, че ми се довери да й покажа техниката декупаж.
Цвети, ако следите блога ми отдавна, знаете, че е моя приятелка и клиентка, която е известна като най-отдадения и креативен човек за близките си. Измисля интересни изненади и ги организира с много любов.

Момичета, благодаря ви за подарените часове заедно!


Това е къщичката за ключове на Мадлен, за която помогна и Сашко:



Следва кутия за чай на Тони:



А ето и декорацията за кухня на Цвети:


3 коментара:

  1. Великолепни творения на талантливи дами, напълнихте ми душата! Благодаря, че ги сподели!

    ОтговорИзтриване
  2. А аз ти благодаря за удоволствието, което си доставих благодарение на теб! Ако не беше ти, кой знае кога щях да се престраша. Не усетих кога се изтъркаляха часовете, но определено се прибрах до нас с усмивка на уста и сякаш бях посетила някой спа-хотел, поне три дена!
    Довърша ли кутията, задължително ще ти изпратя снимки.

    ОтговорИзтриване
  3. Страхотни неща сте сътворили! За първи път виждам декупаж с напукващ ефект и мисля, че много интересно стават нещата. Една приятелка почна да се занимава с такова нещо - декупаж. Даже й бях поръчала да ми направи кутия за хляб и събирах в къщи всичко дървено, на което може да се упражнява :) Ще й покажа тази страница в блога и нещата, които сте направили. Предполагам има специален препарат за този ефект. Дали организирате курс? Тя би се зарадвала да отиде.

    ОтговорИзтриване