Страници

четвъртък, 8 ноември 2012 г.

И ние сменихме централата :)

Честит празник на всички именици днес! Денят е знаков и имен за страшно много български имена - неподозирани за мен като Алина, Рая, Пламен.... Да са им живи и здрави имената и собствениците им с тях! :)
Поводът обаче за публикацията е годишнината на моя Давид. Така да му харесвам името! И все за този на Микеланджело се сещам и все към Флоренция ме влече.... В този ред на мисли няма как да не кажа, че "Давид" означава "Избраник на Бог". Важното е той да разбере за каква точно мисия е избран. И най-вече да не се окаже "мисията невъзможна". Да се надяваме, че божественото число 7, което бележи рождената му дата ще помогне да порастне стойностен, достоен и силен. А сега е едно разнолико, цветно дете, което много обича майка си :). Затова идеята за картичката ми се стовари изведнъж и беше вдъхновена от десен на стол! в pinterest. Реализацията й, при положение, че вдъхновението ме споходи възкъсно, е не дотам добра, но пък символиката е толкова силна, че и той остана доволен.
Какво вложих в "произведението" ако не го усетите на момента: името трябва да се "намери". То е "скрито" в цвят и многопосочност. Като растящото ми дете - математик, но актьор, буен, но чувствителен, общителен, но срамежлив, груб, но любвеобвилен, експанзивен, но търпелив да обяснява на брат си как се пишат буквите.
Картичката е долу ниско до рожденика. За да не се види отблизо ;)


Поканата за рождения ден беше в стихотворна форма и се оказа попадение. Това го разбрах когато с лек страх му я дадох да я види вече разпечатана :).
Партито беше организирано от парти клуб Fineto FUN в графата "Тийнейджъри" -  много добро за щураци на 10 години.
Тортата е дело на Радина с тема "LEGO Star Wars" и си заслужава да я видите в целия й разкош:










3 коментара:

  1. Да е жив и здрав младежа! И много, много поводи за радост и гордост да ти дава!
    Картичката е много специална, не е чудно че я е харесал!

    ОтговорИзтриване
  2. Колко готин малък юбиляр! Жив и здрав да ви е, да ви носи много радост и да ви дава много поводи за усмивки, гордост и все приятни емоции! Картичката е много готина!

    ОтговорИзтриване