Страници

понеделник, 12 ноември 2012 г.

Декупаж от детски ръчички

Здравейте! Как сте в този прекрасен късно есенен ден? Успявате ли да вдигнете поглед към ярко жълтите дървета в забързания си ритъм? Ако не сте, направете го, просто за да видите какво ще стане после :)

Днес ще ви покажа кутийките-сърчица, които декорирахме с декупажна техника в работилничка "Феичка". Това се оказа една от най-спокойните и съсредоточени работилнички с дечица, които съм имала. Вероятно защото нямах очаквания. Не знаех ще им бъде ли приятно и дали не надвишава способностите им. Което потвърждава тезата ми, че децата обичат да им показваме, че растат и могат да се справят с все по-сложни предизвикателства. Няма как да не споделя, че си имахме елфче на 4 години - Мони. Той е любител на филма "Колите" и аз му предложих салфетка с любимите му герои. Това предизвика такава радост в него, че почти без помощ изряза всички коли, запозна ме с тях /отне ми време да запомня всички имена:)/, после ги залепи и дори напълни кутийката със съкровищата, които си носеше от вкъщи. После се завихри малка дискусия сред момичетата как да се обръщат към мен: с Ани или Ади.:) След кратък размисъл им казах, че неуместни са Али и Ами, виж за Ари може да се помисли... И така в шеги и закачки минаха цели 2 часа. Наситени и без почивка. Това е показателно - ще има пак декупажни теми :)












С феичките и елфчетата се разбрахме, че в кутийките, след като ги покажат вкъщи, разбира се, ще слагат техни тайни неща, които няма да показват на никой. Ивета веднага предупреди татко си когато дойде да я вземе.... да не вземе да наднича вътре :)))

Бъдете здрави и щастливи! Усмихвайте се!

1 коментар:

  1. ееееееее много готина задача си им дала на тези сладури. Страхотна идея !!!

    ОтговорИзтриване