Страници

понеделник, 19 ноември 2012 г.

На Лили Чудото

Вероятно познавате това малко живичко чудо - "Лили Чудото". Е, нашето Лили няма нищо общо с палавото момиченце. Тя е кротка, мила, красива, с големи черни очи и замечтан поглед. Цялото й име е Лилиан и днес става на 4 години. Расте заедно с малкият ми син - тя във Варна, той във София, но през лятото делят общи вечери в морската столица. С една дума - Лили е дете на наше приятелско семейство. От скоро е и кака на малката чаровница Ева. Още едно мое любимо име.
Майката на Лили ме помоли да направя кутийки за подаръчета на гостите на партито. Темата беше "Пчеличката Мая" защото, както се изрази мама Ася "Мая е работлива и сладка" :)




Вижте колко е сладка и рожденичката.
Оказа се, че Лили има блузка в цветовете на панделката на банера. :)

Пожелавам й да запази нежната си и чаровна усмивка, да е винаги обградена с любов и грижа! Бъди щастлива, Лили!

2 коментара:

  1. Ани, кутиите бяха истинско щастие, защото никое дете не очакваше на несобствения си рожден ден да си тръгне с подарък. Накрая дори замалко да имаше сърдити, че едната кутия някъде изчезна. Ух, добре че я намерихме. Благодарим за творчеството, благодарим и за специалния подарък:) И за да бъдем по-обективни, няма го вече милото и кротко Лили:( Дори все по-често в дяволиите ми се мярка един друг мил образ от същата зодия. Да си ни живи и здрави!

    ОтговорИзтриване
  2. Страхотни кутийки весели и изпълнени с настроение, като усмивката на Лили! Свършила си добра работа, а най-важното е, че е имало щастливи детски погледи :)

    ОтговорИзтриване