Страници

петък, 23 ноември 2012 г.

За градината

"...човек сам трябва да поддържа собствената си градина и украсява душата си, вместо да чака някой друг да му подари цветя..."

А как става това? Най-лесният начин е като подарява. Подарява усмивка, поздрав, настроение, емоция, цвете, дълго чакан подарък или просто жест. Мъдростта извира от мен тази сутрин! :)

Минавайки през цяла гама от настроения скоро открих за себе си тази истина - ставам тонизирана, радостна и удовлетворена в мига когато накарам някого да се усмихне. Значи това е пътят.
Публикацията ми днес е посветена на семейство, което живее в Баку, скоро дамата ще има рожден ден и поръча кутийките като подаръци за гостите на партито й, а комплектите лъжици и вилици - като подаръци от България.
Ето как се справих аз:


























Благодаря ви за вниманието!

1 коментар:

  1. Кутиите,които сте направили са невероятни.Изглеждат много красиво.В тях може да се съберат различни неща, дори и рецепти или малки подправки.Блога ви има доста интересни предложения и се надявам да не спирате да ни давате идеи.Градината може да се превърне идеално място за игра и за празненства,ако така сме я обзавели,че го позволява и има къде да се седне и да наредим добре маси и столове.Виличките и лъжичките са страхотни.

    ОтговорИзтриване