Страници

понеделник, 18 март 2013 г.

13.03.2013 г.

Това е датата на моят 38 рожден ден. Чух, че тази година образувала щастливо число. Дано е така. Но и да не е, за мен рождения ми ден е празник. Опитвам се на този ден да съм щастлива по подразбиране :). Разбира се, всички хора, които обичам се стараят много по въпроса, за което им благодаря с цялото си сърце и искам да им кажа, че те са най-скъпото ми в живота. Без тях всичко губи смисъл. Обикновено изглеждам малко студена и не съм по изразяване на чувствата, вероятно по-скоро съм срамежлива. Но пък очите и действията би трябвало да говорят повече от думите, нали така?

През целия ден получих безброй поздрави лично, по телефона, във Фейсбук. Чувствах се обградена с внимание и любов. Отново БЛАГОДАРЯ!

Получих много цветя и подаръци, както и картички, но, разбира се, най-ценна ще остане бележката от сина ми, която беше написана без правописни грешки и с чувство за хумор:)

Тортата и кексчетата за празника бяха дело на Леля Ог Нина, чиито произведения можете да видите във ФБ тук. Предполагам, че я затрудних с моите пера, ръкописи и изисквания, но пък тя се стправи перфектно - тортата на живо беше още по-красива и нежна и много много вкусна.
Ето я и нея - тортата :)





1 коментар:

  1. Честито! Само поводи за радост да има!
    Ето за кого е била красивата торта на Нинчето!:)))

    ОтговорИзтриване