Страници

неделя, 24 март 2013 г.

За приятелството и любовта

Понеже няма да ме виждате известно време /да не би случайно да ви липсвам ;)/, ще ви засипя със снимки днес. Причината за отсъствието ми първоначално е лоша, после - добра. Първо се налага да гледам болен дечко, но пък след това ме очаква нещо много романтично. Стискайте палци да не ми мине котка път /че опашката й се вижда зад ъгъла с тези болести/ и след това ще разказвам и показвам.

Днешният проект е по повод заминаването на едно младо семейство за САЩ. Трайно. Техни приятели се обърнаха към мен с молба подаръкът за спомен да може да се пренася лесно със самолет. Предложих им скрап албум. Но не предполагах колко ще се зарадвам на снимките им. Тук да кажем - да е жив и здрав Фейсбук! За да е пълна изненадата, снимките извадихме оттам. За радост качеството им е на ниво, понеже снимките са професионални. Използвахме сватбените им снимки и  тези от фотосесия, която са си направили скоро, а колко са артистични и  фотогенични ще видите сами. 
Пожеланията са от техните приятели - Диляна /Диджи;)/ и Краси. 
Ето го и албума в завършен вид. За мен беше истинско удоволствие:

На добър път!




Усмихвайте се!
Казвайте си мили думи!


Споделяйте проблемите и радостите си!
Бъдете добри!
Помагайте си!




Обичайте приятелите и неприятелите си!
Направете света по-добро място за своите деца!
Не вярвайте в чудеса, разчитайте на тях!

Сигурна съм, че с такива приятели тези сладури ще се чувстват у дома си навсякъде! 
Пожелавам им го!




2 коментара:

  1. Много красиво албумче. Двамата влюбени са много сладки, а последното послание страшно много ми хареса. Поздравления и стискам палци да не се мяркат котки наоколо :)

    ОтговорИзтриване
  2. Прекрасен албум и много скъп спомен!

    ОтговорИзтриване