Страници

вторник, 1 октомври 2013 г.

Ново ателие

Ариадна се роди спонтанно, като на шега, при това не гледам комерсиално на нея. Отглеждам я като нещо чисто, красиво и творческо - това, което живее в мен независимо дали искам или не. Затова ми коства дълго време да реша, че заслужава свое място, в което да се вложат пари и усилия. В крайна сметка това време дойде. Знаех много добре как искам да изглежда мястото, където Ариадна ще живее. Трябваше да бъде решено в бяло. Да има място за всичките материали и материалчета, картони и машинки, но ако може видът да е спретнат. Не мислех, че е постижимо. Творческият хаос ми е вроден :).
Така започнаха разговорите ми с Влади - момчето, което вложи много време, идеи и енергия, за да направи мебелите ми. За мен останаха акцентите, един от които са пердетата /много си ги обичам/, малката масичка за гости, белите кашпи и други джиджавки. Ще има и винтидж часовник, но ако чакам да го намеря, за да ви покажа ателието ще отидем в другата година.
Затова на вашето внимание - моето бяло местенце:










Приемам гости :)

Адресът е:
гр. София
бул. "Гоце Делчев" 115



3 коментара:

  1. Радвам се за Ариадна и нейната светла и просторна къщичка !Пожелавам и много творческо настроение и нестихващо вдъхновение!Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  2. Честито! Много ми харесва всичко и успех ти желая от сърце :)))

    ОтговорИзтриване