Страници

петък, 18 октомври 2013 г.

Dress my neck

Навярно сте гледали едно, мисля, американско реалити шоу - Dress my nest. В него един сладур, вероятно специалист по вътрешен дизайн заедно с екипа си дават нов облик на жилището на някой щастливец. Всичко това се осъществява след разговор с домакина и въз основа на три негови любими предмета и три любими тоалета. Скоро отново попаднах на една от сериите и явно съм се вдъхновила.
Днес трябваше да подготвя подарък по случай рождения ден на 11-годишна госпожица. След голяма главоблъсканица какъв да бъде, реших да се спра на бижу-коте и шал на пеперуди. Ето ги и тях:


После започна главоблъсканицата за картичката. Мислих, мислих и в един момент се сетих, че котето и пеперудите, розовото и сребристото са елементи, които могат да бъдат на картичката и по всичко това да личи, че тя е направено лично за Никол.


В процеса на работа самата картичка се превърна в плик за бижуто. Ако вникнете добре, ще видите, че металното коте украсява вратлето на картоненото коте. Останалата част от бижуто е в образувалото се пликче от сива хартия. Остава рожденичката да разбере, че бижуто е за нея, а не за котарака :)


1 коментар:

  1. Разкошен подарък! Идеята ти е стахотна и се е получило много добрее, аз веднага видях бижуто на толкова изчистеното коте- което е супер. Поздрави!

    ОтговорИзтриване