Страници

четвъртък, 9 януари 2014 г.

Честит рожден ден, Анастасия!

Започва 2014 година с идеята за начало, градеж, надежда и очаквания. Като всяка нова година впрочем, нали така? Моята започна с подготовка за класно по математика, с имен ден на малкия ми син, със справяне с бюрокрацията в НАП, с по-здравословен хранителен режим /хм/, йога, програма за малките феички и трудно влизане в работен ритъм.
Декември беше зает, дори малко напрегнат, но пък имам какво да ви покажа. Но това ще стане следващия път. Като за начало на годината ще започна с декорацията на първия рожден ден на Анастасия, който беше вчера.
Това дете е специално за нашето семейство. Майка му е съученичка на съпруга ми, тя ни запозна и мъничко помогна дори :). Благодаря ти, Люси! Таткото на малката красавица е холандец, но много обича България и е по-сърцат и от най-заклетия италианец. А вече едногодишната Анастасия е едно ярко синеоко и бяло като пуканка сладурче, което гледа умно и предимно се усмихва - бебе мечта!

Месец преди събитието мама Люси ми се обади и ми изпрати да видя рокличката, с която ще е нагиздена рожденичката. Цветът по нейни думи е праскова. Да ама не. Той розовееше леко и това се оказа препъни камък. След щателни обиколки на магазините за платове и хартии в крайна сметка се получиха прасковени цветя за главичката и коланчето, същите цветове имаше на банера с името й, както и на подаръчетата за гостите. Топките трябваше да са цвят екрю. Аз не съм напълно удовлетворена и от тях цветово, но пък в цялата концепция имаше еднност.
Подаръкът от нашето семейство е изпълнението на една идея на Люси - куфарче с част от опаковките на първите подаръци на Анастасия, в което да бъдат пазени първите нейни неща, включително дневникът й.

Да пристъпим към снимковия материал:





На малката чаровница пожелавам щастливо детство, да расте любопитна, красива и талантлива, обградена с много любов и емоции!

2 коментара:

  1. Прекрасно са се получили. Много ми харесват и вълшебниците на куфарчето :) да е жива и здрава малката принцеса

    ОтговорИзтриване
  2. Ох, всичко е толкова красиво, нежно, сладурско! А кутията е просто страхотна и като идея, и като изпълнение.

    ОтговорИзтриване