Страници

понеделник, 14 март 2011 г.

Благодаря!

Преди час отмина един от най-вълнуващите ми рождени дни. 13.03. Няма да се спускам в описание на отминалите два дни понеже емоцията е много силна все още :).
Ще споделя само някой разхвърляни мисли... Съпругът ми отново ми поднесе най-ценния подарък - трепетът от изненадата, вълнението от грижата и вниманието, с което дни наред някой е мислил за теб и се е постарал да ти организира приятни мигове. Благодаря! Благодаря, че го имам, че точно Той е до мен, че след 10 години брак ме кара да се чувствам обичана и млада!
Разбира се, нямам думи да изразя благодарностите си към майка си. Без нея всичко прекрасно в моя живот не би се случило :). Благодаря на талантливата Радина за много личната торта! И не на последно място - Благодаря ви, мили мои приятели! Без вашата подкрепа и мили пожелания денят нямаше да е напълно щастлив!
И понеже атмосферата на деня беше ... изискана и топла нека ви подаря и аз нещо специално:
Cant help falling in love

А ето и малко история в снимки:

Тортата с пеперуденото кълбо - автор и изпълнение: Радина - http://www.raddina.blogspot.com/


4 коментара:

  1. И аз ти желая много здраве и още много, много щастливи и красиви моменти с хората, които обичаш!

    ОтговорИзтриване
  2. С малко закъснение честит рожден ден! Бъди здрава и много щастлива! :) Страхотна торта!

    ОтговорИзтриване
  3. Ани, аз пък ти благодаря за искрения начин, по който показа емоцията си, когато видя тортата си.Накара ме да се почувствам сигурна , че съм направила нещо наистина хубаво и щастлива, че съм те зарадвала :) Благодаря!

    ОтговорИзтриване