Страници

неделя, 20 ноември 2011 г.

Magic box от феичките

Днес заедно с феичките и елфчетата от Работилничка "Феичка" ще ви покажем, че магическа кутийка може да се направи и от детски ръчички, макар че изисква много внимание и търпение.
Ще започва с това, че нашата групичка се поразрастна и вече имаме освен феички и момченца, които ще наречем елфчета. Те се оказаха едни от най-кротките и съсредоточени участници в нашите занимания. Благодарение на тях виждаме и момчешката гледна точка за формите и цветовете. Например вместо панделки предпочитат печати или цветна, но не шарена хартия, както и заменят пеперудите с копчета. Въобще обогатяват нашето момичешко до скоро общество :)
Този път реших, че големите /6-9-годишни/ могат да се справят изцяло сами. Помогнах само с разчертаването на основата. И се оказах права. Децата се потрудиха усилено, но когато залепиха и вътрешните елементи с радост възкликнаха. Определено не беше лесна задача, но пък както знаем, удовлетворението идва след като не ни е било много лесно. За малките помогнах и с рязането, но и те се представиха достойно:


Всичко започна така..."от къде да я захвана"








Няма коментари:

Публикуване на коментар