Страници

вторник, 8 ноември 2011 г.

Картичка с кутийка в стил Shabby shic


Съвсем наскоро разбрах, че носталгичният, романтичен, женствен и уютен стил, който се оказа, че много харесвам, се нарича Shabby shic. Повече за него можете да разберете тук.
И много приятно ме изненада поръчка в този стил. Дамата си беше харесала модел на картичка, но молбата й беше "да не е точно картичка", а нещо много специално защото подаръкът е за майка й. Разбирам я напълно - и аз бих искала най-нежния и сърдечен подарък за майка ми. Предложих й easel картичка с кутийка. Картичката се получи доста голяма, така че може да послужи и за пано:
Веси, пожелавам ви още дълги години да споделяте радостни мигове ти и твоята майка!

4 коментара:

 1. Ани, благодаря ти много! нямам търпение утре да я видя тази красота, изглежда толкова съвършенна.
  Благодаря ти от сърце за пожеланието и за това, че се отзова веднага на моята поръчка и както винаги ме разбра с половин дума:)
  Нямам търпение в четвъртък да я поднеса:)
  Веси

  ОтговорИзтриване
 2. Страхотни са и картичката и кутийката. Поздравления :):):)

  ОтговорИзтриване
 3. Ммм, изглежда прекрасно това комплектче :) Нежно, винтидж и със сигурност достоен подарък за една обичана майка. :) Поздравления:)

  ОтговорИзтриване
 4. Веси, аз ти благодаря за възможността да направя нещо подобно! Христина, винаги много се радвам да прочета коментара ти! Гери, ти си пример за майсторство в творенето на картички, затова за мен е истински комплимент, че те виждам тук! Благодаря ви момичета и до скоро!

  ОтговорИзтриване