Страници

понеделник, 10 декември 2012 г.

Ръка да пипне...

Украсихте ли си къщите вече? Греят ли елхи и прозорци? Аз да си призная още не съм. Срамота! Но първата крачка е направена, вчера купих нови коледни играчки и за първа година съм решила коледната декорация да е стилна и само в един цвят. Това въобще няма да се хареса на децата, но е време да сложим и щипка стил в забавлението, нали така?
В този ред на мисли последният кръжок си се превърна във вид подготовка за Коледа. Две от момичетата са майки на малки дечица и се посветиха на украсата, която ще ги зарадва.
Ели реши да направи къщичка, в която всеки ден ще поставя изненадки за Косара и Никола. Веднага се сещам за рисунките от детските коледни книжки, в които са нарисувани момиченце и момченце по пижамки и боси крачета, повдигнати на пръсти да протягат ръчички, за да видят какво ги чака в къщичката.

Ето го и работния процес за Ели:








Цвети пък има едногодишно момиченце Рая, на която скоро направи фотосесия и реши да декупира рамки за нейните снимки:





Рамката-замък е за "лилава" снимка. Специално измисляхме дизайна да подхожда на снимката :)

И ето че дойде ред на Мария. Тя е сладурка, която скоро завърши висшето си образование, но все още живее в Студенстки град и пожела да направи рамки за много снимки. Не се и съмнявам, че има много спомени...
Ето за какво става дума:






 Между другото, доста трудоемко произведение. Затова и Дани, нейният приятел се притече на помощ в края. Благодаря ти, Дани! :)

С пожелание за уютна и топла вечер, аз отпрашвам на зумба ;)

2 коментара: