Страници

четвъртък, 6 декември 2012 г.

Дядо Коледа и сие

Такаа, за къде без добрият старец на Коледа? Обещах ви го вчера и ето го и него в целия му блясък. Но не очаквайте заскрежена шапка, зачервен нос от студ и тежка походка. Моят старец е много по-лежерен - седи си спокойно в топла стая, пие чай или помага на ангелите да опаковат подаръци. Това, разбира се е така понеже за него работят едно стотина джуджета, на които Дядо Коледа има пълно доверие, че ще се справят. А той трябва да е във форма за срещата с децата :)
Като добавим верният му шофьор Рудолф и Снежанка, която внася, както казват в ритуалната зала, "уют в дома и душата му" Дядо Коледа е един усмихнат и доволен старец.
Представям Ви го, направен от декупаж, прилежно залепен и украсен:

Картичката е с 3d ефект, който на снимката почти не личи, но това е положението. С тази картичка участвам в предизвикателството на Двете Елши. Стискайте палци! :)Тук вече си е изпил чая и се поразтъпква...


Еленът Рудолф го чака със сърце в уста....


Работата стана "Една го, друга му..."
Помните ли "ученическите бисери" ? Както и да е, последната картичка не заслужава непристойното ми изказване. Корекция: този ангел носи подарък на всеки, който го Види.

Пожелавам Ви от сърце да го срещнете! Той винаги носи подаръци, дори когато не сме убедени в това!

Усмихвайте се! ;)

Ариадна

4 коментара:

 1. :)))Ани, с картичките завидно ме усмихна, а с текста от сърце разсмя. Дал Господ талант на това момиче - да пипа, да пише. Давай, давай
  все така.
  Ася

  ОтговорИзтриване
 2. Асе, накара ме пак да прочета текста... :))) Благодаря ти! Ще давам, къде ще ходя! :) Прегръдки!

  ОтговорИзтриване
 3. Андрюша - страхотно пишеш. На един дъх съм прочел разказаната история в картинки.
  Чакам следващата.

  ОтговорИзтриване
 4. О, следващата ще те бодне в сърцето, обещавам! :))

  ОтговорИзтриване